top of page

Om Aros Mätteknik AB

Kvalitetsmätningar för dina projekt

IMG_9026_edited.jpg

Våran bakgrund

Aros Mätteknik AB är ett väletablerat mätföretag baserat i Västerås, Sverige. Företaget grundades 2019 och har skapat sig en nisch inom området mätteknik och lantmäteritjänster, och har fått ett rykte för precision, innovation och miljömedvetenhet.

Aros Mätteknik AB: Navigering på precisionens väg

Grundande vision:

I en värld som alltmer förlitar sig på teknik för att omforma landskap och kartlägga nya horisonter, grundades Aros Mätteknik AB med en stark strävan – att vara ett ledande mätföretag inom branschen. Grundat 2019 med ett orubbligt engagemang för precision, var vårt uppdrag tydligt: att med precision och bra service vara med att utveckla Sveriges infrastruktur. 

Samhällsengagemang

Vårat engagemang sträcker sig till det lokala samhället. Vi har  samarbetat med utbildningsinstitutioner som TUC Yrkeshögskola och givit praktikplatser och utbildningsmöjligheter för blivande mätingenjörer. Aros Mätteknik AB sponsrar även lokal sport och lokala evenemang.

Tidigare år

Under sina tidiga år fokuserade Aros Mätteknik AB främst på traditionella Mät- och karttjänster, så som utsättning och inmätning. Med de senaste mätinstrumenten och ett litet, dedikerat team, mätte och kartlade de noggrant varje projekt, vilket gav bra dokumentation. 

Miljöförvaltning

Aros Mätteknik AB har alltid varit djupt engagerad i miljömässig hållbarhet. Vi deltar aktivt i projekt relaterade till naturresursförvaltning, skogsbruk och markvård. Våra mättjänster har bidragit till att skydda ekologiskt känsliga områden, säkerställa en ansvarsfull utveckling och samtidigt bevara Sveriges naturliga skönhet.

Innovation och tillväxt

I takt med att tekniken utvecklades gjorde Aros Mätteknik AB också det. Företaget anammade banbrytande teknologier som drönarbaserade flygundersökningar och Geographic Information Systems (GIS) för att utöka sina möjligheter. Vårat innovativa tillvägagångssätt ledde till ökad noggrannhet och effektivitet i komplicerade och stora mätprojekt. Vi blev pionjärer inom 3D-modellering och visualisering av geografisk data genom stora punktmoln som hjälper våra kunder att visualisera landskap som aldrig förr.

Framtiden

Idag, baserat i Västerås och verksamt i hjärtat av Sverige, fortsätter Aros Mätteknik AB att utvecklas, med AI- och AR-teknologier för ännu mer exakta mätningslösningar. Vårat engagemang för precision, innovation och hållbarhet förblir orubbligt.

Vårt uppdrag

Bygga ett bättre samhälle, en mätning i taget

På Aros Mätteknik AB är vårt uppdrag att förse våra kunder med mätningar av högsta kvalitet för att säkerställa framgången för deras projekt. Vi tror att noggranna och exakta mätningar är avgörande för att bygga ett bättre samhälle, och vi är angelägna om att leverera bästa möjliga service till alla våra kunder.

IMG_9027_edited.jpg
bottom of page